woensdag 11 november 2009

deze week in het huis anubis

Afl. 400
Sofie’s situatie bij Van Der Knoest thuis wordt steeds dreigender. Komt ze daar ooit nog weg? Marijke vertelt de geheimzinnige heer over de Traan, de club hoort het met afgrijzen aan. Net voordat Jeroen belangrijke informatie wil vertellen wordt de verbinding verbroken. Wat moeten ze nu? Marijke hoort dat Victor’s Traan nep was en neemt een ernstig besluit.

Afl. 401
Mick heeft een nachtmerrie over Sofie en gaat er samen met Robbie op uit om haar te redden. Door alle commotie is het heel onduidelijk: wie heeft nou de Traan? En dat terwijl Jakob vastberaden is om de Traan te pakken te krijgen. De club wordt van alle kanten ingesloten, ontsnappen is onmogelijk…

Afl. 402
Mick begint zich ondertussen flink ongerust te maken over Sofie. Is ze echt in huis bij Van Der Knoest? Jakob krijgt de Traan in handen. Is dit het einde voor Noa? Marijke begint door te krijgen dat Jakob haar bedrogen heeft maar kan hem niet bereiken. Jeroen is op weg terug naar huis. Maar zal hij nog op tijd zijn om Noa te redden?

Afl. 403
Jeroen komt met belangrijk en schokkend nieuws over Amneris. Terwijl Mick en Robbie een reddingsactie op touw zetten, blijkt sporter Van Der Knoest heel iemand anders te zijn, maar daar is Sofie alleen maar heel blij mee. Jakob en Matthijs wachten op het ontwaken van Rosa, maar hoe moet het dan met Noa?

Afl. 404
Jakob ontdekt dat de club in zijn huis is maar laat niemand meer tussen hem en zijn vrouw Rosa komen! Mick en Robbie’s reddingsactie leidt nergens toe, maar Sofie wordt wel gered en de schoolkrant ook! Victor is Marijke zat en wordt weer de baas. Nienke brengt eindelijk het licht in duistere tijden. Zal alles goed komen?

Geen opmerkingen: